Wenkbrauwlift 

De wenkbrauwen hebben een grote invloed op de expressie van het gezicht. Sommige mensen hebben van nature lage wenkbrauwen, bij anderen kunnen de wenkbrauwen door door overactiviteit van de spieren naar beneden getrokken worden. Ook kan het slapper worden van de voorhoofdspier de oorzaak zijn van een lagere stand van de wenkbrauwen. 

Dit kan leiden tot een vermoeide uitstraling, een gespannen of vermoeid gevoel of een minder opgewekte blik. Ook kan het klachten geven van druk op de ogen en hoofdpijn. Wanneer het zakken van je wenkbrauwen nog minimaal is en je graag een open en frisse blik wilt, dan is een wenkbrauwlift met botuline toxine een goede keuze zijn.

ooglidcorrectie volendam
wenkbrauwlift alkmaar

Wenkbrauwlift met botuline toxine

Een behandeling met botox is een zeer effectieve manier om afhangende wenkbrauwen aan te pakken. De cosmetisch arts bekijkt eerst zorgvuldig je gezicht om te bepalen waar de botuline toxine geïnjecteerd moet worden, zodat je wenkbrauwen optimaal gelift worden. De spieren die verantwoordelijk zijn voor het omlaag trekken van de wenkbrauw worden geïnjecteerd met een kleine hoeveelheid botuline toxine. Hierdoor ontspannen deze spieren waardoor de wenkbrauwen een fractie hoger komen te staan. Het resultaat is een meer open en uitgeruste blik en minder druk op je ogen. Je hele gezicht krijgt er een frissere uitstraling door.