Kaaklijn

De kaaklijn bepaalt de contour van de onderkant van je gezicht. Bij het ouder worden neemt de botstructuur af, verliest je huid stevigheid en elasticiteit en treedt er volumeverlies in de wangen op. Wanneer de kaaklijn vervaagt, ontstaat een minder krachtige en wat oudere uitstraling. Een fillerbehandeling is een effectieve manier om de kaaklijn wat te verstrakken en een krachtigere en jongere uitstraling te krijgen.

kaaklijn correctie prijzen

Kaaklijn verstrakken met fillers

De cosmetisch arts injecteert op verschillende plekken een filler, waardoor de kaaklijn hersteld wordt en de contouren beter zichtbaar zijn. Je moet er rekening mee houden, dat voor een goed resultaat niet alleen de kaaklijn wordt behandeld, maar ook het jukbeen en de wangen. Hierdoor wordt een liftend effect gecreëerd, waardoor de kaaklijn beter uitkomt en het gezicht er jonger en frisser uitziet. 

Hoelang is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

Het resultaat van de fillerbehandeling houdt ongeveer 9 tot 12 maanden aan. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die na verloop van tijd zelf door het lichaam wordt afgebroken. Om het effect te behouden, kan de behandeling worden herhaald.