Wangen

Volle, ronde wangen en een strakke kaaklijn zorgen voor een jeugdige frisse uitstraling. Ingevallen wangen of een verslapte huid van de kaaklijn, maken het gezicht ouder. Door een verminderde aanmaak van collageen en elastine, kan de huid van je wangen wat losser komen te liggen en naar beneden zakken. Ingevallen wangen kunnen ook ontstaan, als je in korte tijd veel bent afgevallen. Dit geeft je een oudere en wat vermoeide uitstraling. Door een fillerbehandeling wordt het volume van je wangen hersteld. Het effect van de behandeling is dat je weer een jonge en frisse uitstraling krijgt. 

Fillerbehandeling voor de wangen

Ingevallen wangen worden behandeld, door op een natuurlijke manier het volume terug te brengen in het gezicht en de balans te herstellen. Op het jukbeen, de kaaklijn en op de marionettelijnen kunnen fillers de natuurlijke contouren van het gezicht herstellen. Hangende wangen zijn vaak het gevolg van volumeverlies op de kaaklijn, de jukbeenderen of in beide gebieden. Door op de juiste plekken het volume te herstellen, verdwijnen de ingevallen of slappe wangen en zie je er weer frisser en jonger uit. 

Hoelang is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

Ongeveer twee weken na de behandeling, is het optimale resultaat zichtbaar. Dit resultaat houdt ongeveer 12 maanden aan. De fillers worden op een natuurlijke manier door je lichaam afgebroken. De behandeling kan indien gewenst, hierna worden herhaald.

anti aging kliniek amsterdam