Lanluma

Lanluma is een collageenstimulerende filler die je zowel voor je gezicht als het lichaam kan gebruiken. Lanluma is anders dan een hyaluronzuurfiller, het is een filler op basis van poly-L melkzuur (PLLA). Deze filler stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen en je huid weer steviger wordt. 

Collageenstimulerende filler

Lanluma is een zogenoemde biostimulator, wat wil zeggen dat deze filler collageenstimulerende eigenschappen heeft. In plaats van fijne lijntjes en rimpels op te vullen met hyaluronzuur, stimuleert Lanluma de natuurlijke aanmaak van collageen. Dit heeft als voordeel dat het (eind)resultaat zich heel geleidelijk opgebouwd wordt, waardoor het minder opvalt dat je ‘iets’ hebt laten doen.

Je kunt Lanluma niet gebruiken voor het verminderen van wallen of in je lippen. Deze collageenfiller is geschikt als je je over je hele gezicht het volumeverlies op een natuurlijke wijze wilt herstellen.

Als trainer van Lanluma Nederland geeft drs. Margaritha Adams door het hele land training aan andere cosmetisch artsen. Daardoor heeft ze veel ervaring opgebouwd en weet ze als geen ander of Lanluma het juiste product is voor uw hulpvraag.