Jukbeen

Mooi gevormde jukbeenderen zorgen voor een frisse, zachte en gezonde uitstraling. De vorm van de jukbeenderen heeft een grote invloed op de contour van het gezicht. Bij sommige mensen zijn de jukbeenderen van nature minder aanwezig en door het natuurlijke verouderingsproces, zien we dat ze met het verstrijken van de jaren afvlakken.

Bovendien wordt de huid slapper, omdat de aanmaak van collageen en elastine afneemt en de vetkussentjes onder de huid volume verliezen. Het volume van de jukbeenderen bepaalt mede ook de vorm van de wangen. Met fillers kan je het volume op je jukbeenderen herstellen, waardoor de balans in je gezicht wordt verbeterd. 

Fillerbehandeling jukbeenderen

Met behulp van fillers worden de contouren van je jukbeenderen gedefinieerd, waardoor de natuurlijke rondingen van het gezicht weer zichtbaar zijn. Er kan voor worden gekozen om gelijktijdig het volume van de wangen te herstellen, mocht dat nodig zijn. Door deze behandeling is ook een verbetering van de kaaklijn te zien, waardoor het gezicht er frisser en jeugdiger uit ziet. 

Hoelang is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

Ongeveer twee weken na de behandeling, is het resultaat optimaal zichtbaar. Het effect van de behandeling is 9 tot 12 maanden zichtbaar. Hierna breekt je lichaam de filler op natuurlijke wijze af. Om het resultaat te behouden, kan je de behandeling vervolgens herhalen.

fillers jukbeen