Lipvolume

Door het natuurlijke verouderingsproces, verliezen lippen volume. De lippen kunnen hierdoor smaller en dunner kunnen worden en een beetje naar binnen vallen. Hierdoor kan soms een streng of zuinig mondje ontstaan, dat de balans in het gezicht kan verstoren.

Met een hyaluronzuur filler kunnen we op een natuurlijke manier de lippen meer zichtbaar maken en het lipvolume herstellen. Afhankelijk van leeftijd en de wensen van onze cliënt, wordt zorgvuldig bepaald hoeveel product er gebruikt wordt, zodat het eindresultaat altijd in verhouding staat met de rest van het gelaat. 

lipfillers volendam

Lipvolume vergroten met fillers

Smalle lippen kunnen met fillers op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen afbreekbare stof, wat voller gemaakt worden. Wij kiezen graag voor een subtiele behandeling, omdat een natuurlijk resultaat altijd het mooiste is. Elke mond is uniek en heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. 

Tijdens de behandeling wordt de filler met een dunne naald in de lip geïnjecteerd. De behandeling kan pijnlijk zijn, maar omdat er gebruik wordt gemaakt van een sterke verdovende crème, is de behandeling goed te tolereren. Met de filler wordt een natuurlijk ogend volume van de lippen gecreëerd, dat passend is bij de rest van het gezicht. Het vergroten van het volume van de lippen, kan er ook voor zorgen dat rokerslijntjes verminderen.

Hoelang is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

Het resultaat van de behandeling is ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Dit is ook afhankelijk van hoe vaak je de behandeling al hebt laten uitvoeren. Omdat de lippen beweeglijk zijn, zal het resultaat van de behandeling iets korter aanhouden dan bij andere behandelingen met fillers. Om het resultaat van de fillerbehandeling bij te houden, raden we aan om eens in de 6 tot 12 maanden een touch-up te laten doen.