Best Injectable Body Fillers

Lanluma is een zogenaamde bio-stimulatoire filler; Dit product op basis van poly-L melkzuur stimuleert de lichaamseigen collageenproductie. Hierdoor wordt de huid steviger en wordt huidverslapping als gevolg van veroudering tegengegaan. Naast het verstevigen van de huid zorgt Lanluma ook voor een subtiele volume toename zodat de natuurlijke contour van het gezicht of lichaamsrondingen hersteld kunnen worden.

Lanluma is beschikbaar in 2 varianten: Lanluma X en Lanluma V. Lanluma V is bedoeld voor het gelaat en kleine lichaamsgebieden zoals de hals en het decolleté. Lanluma X is bedoeld voor het lichaam en dan met name voor de billen. 

Lanluma X de natuurlijke bilfiller 

Naarmate wij ouder worden of als het gevolg van afvallen kunnen de billen wat platter en slapper billen worden waardoor ze de natuurlijke bolling verliezen en wat meer gaan hangen. Met Lanluma X wordt het volume hersteld en zijn wij in staat de huid te verstevigen, de billen als het ware te liften en de ronding te herstellen. Het resultaat: volle en strakke billen!

Ook hipdips kunnen uitstekend met Lanluma worden behandeld.

Als trainer van Lanluma Nederland geeft drs. Margaritha Adams door het hele land training aan andere cosmetisch artsen. Daardoor heeft ze veel ervaring opgebouwd en weet ze als geen ander of Lanluma het juiste product is voor uw hulpvraag. 

pexels-alexandra-patrusheva-5962294