WATERLAND KLINIEK

Waterland Kliniek is het adres voor verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen. Onze specialisten helpen u graag op het gebied van injectables, huidtherapie, lasers en cosmetische chirurgie.

Onze kracht is het vinden van de juiste balans tussen het behouden en accentueren van reeds bestaande sterke uiterlijke kenmerken en het zorgvuldig aanbrengen van subtiele verbeteringen.

Vaak zijn er geen grote of ingrijpende behandelingen nodig om iemand te laten stralen en met een zelfverzekerd en goed gevoel onze kliniek te zien verlaten.
Overweegt u een cosmetische behandeling of wilt u meer weten over de mogelijkheden die de esthetische geneeskunde kan bieden? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend consult.

Waterland kliniek heeft recentelijk haar deuren geopend op de bovenste etage van het Dijklander ziekenhuis aan de rand van Volendam.

Ons team, bestaande uit cosmetisch artsen, huidtherapeuten en een plastisch chirurg kan al uw vragen met betrekking tot de huid beantwoorden en staat voor u klaar om u volgens de laatste technieken te behandelen.

Waterland kliniek garandeert dat iedereen die bij ons werkzaam is uiterst vakbekwaam is en er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de beste injectables, producten en lasers, waardoor wij veilig en volgens de strengste eisen werken.

Natuurlijke resultaten staan bij ons voorop. Iedereen kent de voorbeelden van mensen die over behandeld zijn, waardoor de oorspronkelijke schoonheid niet langer de boventoon voert. Cosmetische geneeskunde draait om een ontspannen, uitgeruste en frisse indruk maken. Dit kunnen wij bereiken door het accent te leggen op kenmerken die van nature karaktervol en mooi zijn en het subtiel behandelen van gebieden die in tijd een uitstraling geven die niet passend is bij hoe we ons voelen.

Wij nemen altijd uitgebreid de tijd om het gewenste behandelgebied te analyseren en samen met u de mogelijkheden en de te verwachte resultaten te bespreken. 

DE SPECIALISTEN VAN WATERLAND KLINIEK

margaritha adams
COSMETISCH ARTS  KNMG

Na haar arts examen aan de Universiteit van Amsterdam heeft Margaritha zich vrijwel meteen toegelegd op de cosmetische geneeskunde en heeft zij in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van botox en filler behandelingen. Sinds 2016 is Margaritha als assistent trainer betrokken bij de American Association of Aesthetic Medicine die wereldwijd onderwijs en hands-on trainingen organiseren voor artsen die een wetenschappelijke dan wel klinische interesse hebben in esthetische geneeskunde. Het willen accentueren van persoonlijke schoonheid motiveert Margaritha om iedere dag te streven naar mooie, maar vooral ook natuurlijke resultaten. Om dit te bereiken maakt zij graag een individueel behandelplan zodat zij samen met u naar het gewenst resultaat kan toewerken. Cliënten komen graag bij haar terug vanwege de persoonlijke benadering en de ongedwongen sfeer die zij tijdens behandelingen weet te creëren. 


BIG-nummer: 99917807801

Vivian Beekmans20230123_143145_WhatsApp
COSMETISCH ARTS KNMG

Drs. Beekman heeft na haar artsenopleiding aan de Vrije Universiteit in Amsterdam in 2015, uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van algemene chirurgie en plastische chirurgie. Deze werkzaamheden hebben haar passie voor de esthetiek aangewakkerd. Tijdens haar specialisatie tot cosmetisch arts KNMG heeft zij zich bekwaamd in onder andere injectables, draadliften en huidverbeterende behandelingen en heeft zij zich ontwikkeld tot een breed onderlegd cosmetisch arts.
Ze heeft oog voor zowel het innerlijk als het uiterlijk en neemt de tijd om haar cliënten te leren kennen tijdens de consulten om zo tot het meest passende behandelplan te komen.
Met een persoonlijke, enthousiaste aanpak en oog voor de balans in iemands gezicht, weet zij de subtiele en harmonieuze resultaten te bereiken die zo gewenst zijn.
Drs. Beekman is lid van de NVCG en gecertificeerd cosmetisch arts KNMG.

Sacha van Miltenburg
COSMETISCH ARTS

Na het afronden van haar artsenopleiding in 2018 aan de Rijks Universiteit Groningen heeft Drs. Van Miltenburg een brede ervaring opgedaan bij verschillende snijdende specialismen waaronder de algemene chirurgie en plastische chirurgie. Gedurende deze jaren heeft zij zich ook beziggehouden met het verzorgen van onderwijs én heeft zij een medisch boek geschreven voor startende artsen om haar kennis en ervaring te delen. Haar voorliefde voor de esthetiek, gecombineerd met haar zorgzame karakter, humor en kwaliteit om een wens van een client te vertalen in een behandeling maken dat cliënten graag bij haar terug komen. De afgelopen jaren heeft zij het zich eigen gemaakt om botox behandelingen tot in perfectie uit te voeren en bent u ook op het gebied van hyaluronzuur behandelingen en huidverbeterende injectables bij haar aan het juiste adres.

 Drs. Van Miltenburg is cosmetisch arts en lid van de NCVG (KNMG titel verwacht in 2024)

cosmetisch arts etienne lommen
PLASTISCH CHIRURG

Dokter Lommen is gespecialiseerd in de esthetische plastische chirurgie. Hij heeft 15 jaar lang gewerkt voor de Schoemacher kliniek in Scheveningen. De afgelopen 12 jaar is hij o.a. werkzaam bij de Bergman Clinics in Den Haag.
Daarnaast werkt hij tijdens zijn vakanties als vrijwilliger met een aantal collega’s van de Bergman Kliniek voor Interplast Holland en opereert gespleten lippen en brandwonden in Afrika. Hij is gepromoveerd op het onderwerp “kunsthuid” in 1988. Een nieuwe manier van wond bedekken bij brandwonden

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE

  • Specialisatie plastische chirurgie Academisch Ziekenhuis Groningen (AZG).
  • In 1988 aan de Rijksuniversiteit Groningen gepromoveerd op kunsthuid: ´Artificial Skin.´
  • Verbonden aan Interplast Holland (jaarlijkse missies Oeganda).
  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.
  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Chirurgie
huidtherapeut alkmaar
HUIDTHERAPEUT

Marit van Boldrik behaalde haar diploma in 2010 en sindsdien zet zij zich in om de best mogelijke huidtherapeutische zorg te leveren. Marit heeft een holistische, resultaatgerichte aanpak waarbij zij behandelmethoden combineert om zo de mooiste resultaten te creëren.

Tijdens een intakegesprek luistert ze naar je wensen, geeft ze eerlijk advies en maakt ze een behandelplan op maat om jouw doelen te realiseren.

Naast haar werk als huidtherapeut werkt ze sinds 10 jaar als (inter)nationaal klinisch trainer, is ze aangesloten bij de NVH en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

huidtherapeut volendam
HUIDTHERAPEUT

In 2015 heeft Anne Fleur de studie huidtherapie aan de Hogeschool Den Haag afgerond en is zij lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) geworden en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Na haar opleiding is Anne Fleur gelijk aan de slag gegaan bij toonaangevende klinieken en ziekenhuizen om ervaring op te doen in alle facetten van zowel de medische als cosmetische huidtherapie. Door haar jarenlange ervaring heeft zij recentelijk verschillende huidtherapeuten succesvol opgeleid en kan zij uitstekend inschatten wat de beste behandelmethode is om uw huid in optimale conditie te krijgen.

Voor alle vragen omtrent huidverbetering bent u bij haar aan het juiste adres

IMG-20230222-WA0028
HUIDTHERAPEUT

Anouk Goyens heeft in 2016 haar diploma als huidtherapeut behaald aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan met het behandelen van verschillende huidaandoeningen. Daarnaast is ze aangesloten bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici en volgt ze regelmatig bij en nascholing om haar kennis up-to-date te houden

De passie van Anouk is het streven naar de beste huid therapeutische zorg die volledig aansluit op de wensen en verwachtingen van patiënten.
Samen met u bekijkt ze welke behandelingen bij u het beste resultaat zullen geven.

fillers kliniek alkmaar
KLINIEK MANAGER

Phylicia is sinds de oprichting van Waterland Kliniek de drijvende kracht achter het reilen en zeilen van onze organisatie. Wij kunnen ons geen beter eerste aanspreekpunt van de kliniek wensen omdat mede door haar hoge serviceniveau en gastvrijheid de begeleiding van cliënten van A tot Z perfect verloopt. Naast een heerlijk kopje koffie en een altijd gezellig praatje kunt u voor vrijwel alle informatie met betrekking tot behandelingen en huidverzorgingsproducten bij haar terecht.