WATERLAND KLINIEK

Waterland Kliniek is het adres voor verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen. Onze specialisten helpen u graag op het gebied van injectables, huidtherapie, lasers en cosmetische chirurgie.

Onze kracht is het vinden van de juiste balans tussen het behouden en accentueren van reeds bestaande sterke uiterlijke kenmerken en het zorgvuldig aanbrengen van subtiele verbeteringen.

Vaak zijn er geen grote of ingrijpende behandelingen nodig om iemand te laten stralen en met een zelfverzekerd en goed gevoel onze kliniek te zien verlaten.
Overweegt u een cosmetische behandeling of wilt u meer weten over de mogelijkheden die de esthetische geneeskunde kan bieden? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend consult.

Waterland kliniek heeft eind 2020 haar deuren geopend op de bovenste etage van het Dijklander ziekenhuis aan de rand van Volendam. 

Vanaf dat moment hebben wij tevens vestigingen in Alkmaar en Amsterdam geopend waar wij met bekende en nieuwe gezichten voor u klaar staan om uw huid in zo goed mogelijke conditie te brengen en te houden.

Ons team, bestaande uit cosmetisch artsen, huidtherapeuten en een plastisch chirurg kan al uw vragen met betrekking tot de huid beantwoorden en staat voor u klaar om u volgens de laatste technieken te behandelen.

Waterland kliniek garandeert dat iedereen die bij ons werkzaam is uiterst vakbekwaam is en er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de beste injectables, producten en lasers, waardoor wij veilig en volgens de strengste eisen werken.

Natuurlijke resultaten staan bij ons voorop. Iedereen kent de voorbeelden van mensen die over behandeld zijn, waardoor de oorspronkelijke schoonheid niet langer de boventoon voert. Cosmetische geneeskunde draait om een ontspannen, uitgeruste en frisse indruk maken. Dit kunnen wij bereiken door het accent te leggen op kenmerken die van nature karaktervol en mooi zijn en het subtiel behandelen van gebieden die in tijd een uitstraling geven die niet passend is bij hoe we ons voelen.

Wij nemen altijd uitgebreid de tijd om het gewenste behandelgebied te analyseren en samen met u de mogelijkheden en de te verwachte resultaten te bespreken. 

DE SPECIALISTEN VAN WATERLAND KLINIEK

margaritha adams
COSMETISCH ARTS  KNMG

Margaritha Adams is een arts die zich volledig heeft toegelegd op de cosmetische geneeskunde. Na haar afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam heeft zij zich vrijwel meteen gericht op botox en filler behandelingen.

In de afgelopen jaren heeft Margaritha Adams veel ervaring opgedaan op dit gebied en heeft zij zich ontwikkeld tot een specialist in de esthetische geneeskunde. Naast opleider voor de beroepsgroep is zij tevens trainer van Ibsa Derma en Sinclair.

Margaritha’s passie voor cosmetische geneeskunde is geworteld in haar verlangen om persoonlijke schoonheid te accentueren. Zij streeft ernaar om iedere dag mooie, maar vooral ook natuurlijke resultaten te behalen.

Om dit te bereiken, maakt Margaritha graag een individueel behandelplan dat past bij de unieke behoeften van haar cliënten. Zij gelooft dat een persoonlijke benadering de sleutel is tot het behalen van het gewenste resultaat.

Margaritha’s expertise in de cosmetische geneeskunde is niet onopgemerkt gebleven. Sinds 2016 is zij als trainer betrokken bij de American Association of Aesthetic Medicine. Deze organisatie biedt wereldwijd onderwijs en hands-on trainingen aan voor artsen die een wetenschappelijke dan wel klinische interesse hebben in esthetische geneeskunde.

Meer over Margaritha.

BIG-nummer: 99917807801
Vivian Beekmans20230123_143145_WhatsApp
COSMETISCH ARTS KNMG

Drs. Beekman heeft na haar artsenopleiding aan de Vrije Universiteit in Amsterdam in 2015, uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van algemene chirurgie en plastische chirurgie. Deze werkzaamheden hebben haar passie voor de esthetiek aangewakkerd. Tijdens haar specialisatie tot cosmetisch arts KNMG heeft zij zich bekwaamd in onder andere injectables, draadliften en huidverbeterende behandelingen en heeft zij zich ontwikkeld tot een breed onderlegd cosmetisch arts.
Ze heeft oog voor zowel het innerlijk als het uiterlijk en neemt de tijd om haar cliënten te leren kennen tijdens de consulten om zo tot het meest passende behandelplan te komen.
Met een persoonlijke, enthousiaste aanpak en oog voor de balans in iemands gezicht, weet zij de subtiele en harmonieuze resultaten te bereiken die zo gewenst zijn.
Drs. Beekman is lid van de NVCG en gecertificeerd cosmetisch arts KNMG.

BIG-nummer: 19920141101

IMG_7768
COSMETISCH ARTS KNMG
Voordat drs. Sarah van de Klundert geneeskunde ging studeren woonde zij zes jaar in Australië waar ze Psychologie en Banking Finance studeerde. Zij rondde haar psychologie bachelor af met een honours scriptie waarin zij de esthetische voorkeuren van de mens onderzocht. Nadat zij deze twee studies succesvol beëindigde verhuisde ze terug naar Amsterdam, om haar langgekoesterde droom om arts te worden te verwezenlijken. In 2016 studeerde zij af aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Nadien heeft zij ruimschoots ervaring opgedaan in de vakgebieden heelkunde, cardiologie en intensive care. Haar fascinatie voor de esthetiek heeft zij in april 2023 bestempeld door de opleiding cosmetische geneeskunde KNMG met succes af te ronden.
Haar ervaring zowel binnen de geneeskunde als daarbuiten maken drs. van de Klundert een breed georiënteerd arts. Haar doel ten alle tijden is om de wens van de client te vertalen naar een behandelplan wat haalbaar en veilig is. Eerlijkheid en openheid staan daarbij hoog in het vaandel.
Drs. van de Klundert is lid van de NVCG en is KNMG gecertificeerd.

BIG-nummer: 49921087701
cosmetisch arts etienne lommen
PLASTISCH CHIRURG

Dokter Lommen is gespecialiseerd in de esthetische plastische chirurgie. Hij heeft 15 jaar lang gewerkt voor de Schoemacher kliniek in Scheveningen. De afgelopen 12 jaar is hij o.a. werkzaam bij de Bergman Clinics in Den Haag.
Daarnaast werkt hij tijdens zijn vakanties als vrijwilliger met een aantal collega’s van de Bergman Kliniek voor Interplast Holland en opereert gespleten lippen en brandwonden in Afrika. Hij is gepromoveerd op het onderwerp “kunsthuid” in 1988. Een nieuwe manier van wond bedekken bij brandwonden

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE

  • Specialisatie plastische chirurgie Academisch Ziekenhuis Groningen (AZG).
  • In 1988 aan de Rijksuniversiteit Groningen gepromoveerd op kunsthuid: ´Artificial Skin.´
  • Verbonden aan Interplast Holland (jaarlijkse missies Oeganda).
  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.
  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Chirurgie
huidtherapeut alkmaar
HUIDTHERAPEUT

Marit van Boldrik behaalde haar diploma in 2010 en sindsdien zet zij zich in om de best mogelijke huidtherapeutische zorg te leveren. Marit heeft een holistische, resultaatgerichte aanpak waarbij zij behandelmethoden combineert om zo de mooiste resultaten te creëren.

Tijdens een intakegesprek luistert ze naar je wensen, geeft ze eerlijk advies en maakt ze een behandelplan op maat om jouw doelen te realiseren.

Naast haar werk als huidtherapeut werkt ze sinds 10 jaar als (inter)nationaal klinisch trainer, is ze aangesloten bij de NVH en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

HUIDTHERAPEUT

In 2015 heeft Anne Fleur de studie huidtherapie aan de Hogeschool Den Haag afgerond en is zij lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) geworden en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Na haar opleiding is Anne Fleur gelijk aan de slag gegaan bij toonaangevende klinieken en ziekenhuizen om ervaring op te doen in alle facetten van zowel de medische als cosmetische huidtherapie. Door haar jarenlange ervaring heeft zij recentelijk verschillende huidtherapeuten succesvol opgeleid en kan zij uitstekend inschatten wat de beste behandelmethode is om uw huid in optimale conditie te krijgen.

Voor alle vragen omtrent huidverbetering bent u bij haar aan het juiste adres

IMG-20230222-WA0028
HUIDTHERAPEUT

Anouk Goyens heeft in 2016 haar diploma als huidtherapeut behaald aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan met het behandelen van verschillende huidaandoeningen. Daarnaast is ze aangesloten bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici en volgt ze regelmatig bij en nascholing om haar kennis up-to-date te houden

De passie van Anouk is het streven naar de beste huid therapeutische zorg die volledig aansluit op de wensen en verwachtingen van patiënten.
Samen met u bekijkt ze welke behandelingen bij u het beste resultaat zullen geven.

04 Ana de Wilde-9524
HUIDTHERAPEUT

Ana heeft haar opleiding in 2016 afgerond aan de Hogeschool Utrecht, en heeft sindsdien haar focus gelegd op de cosmetische aspecten van het vak, met specifieke expertise in lasertherapie. Haar passie ligt in het bijdragen aan het zelfvertrouwen van mensen door hen te helpen zich stralend te voelen in hun eigen huid. Bovendien heeft ze haar kennis verbreed door een studie te volgen over voeding en supplementen, waardoor ze een holistische benadering van huidverzorging kan bieden. Ana streeft ernaar om de huidconditie te verbeteren en persoonlijke oplossingen te bieden voor diverse huidproblemen, zowel van binnenuit als van buitenaf.

fillers kliniek alkmaar
KLINIEK MANAGER

Phylicia is sinds de oprichting van Waterland Kliniek de drijvende kracht achter het reilen en zeilen van onze organisatie. Wij kunnen ons geen beter eerste aanspreekpunt van de kliniek wensen omdat mede door haar hoge serviceniveau en gastvrijheid de begeleiding van cliënten van A tot Z perfect verloopt. Naast een heerlijk kopje koffie en een altijd gezellig praatje kunt u voor vrijwel alle informatie met betrekking tot behandelingen en huidverzorgingsproducten bij haar terecht. 

92a4833d-fab4-43f5-8a9b-97b67a9d0435
GASTVROUW

Renee Plompen heeft als doktersassistente 35 jaar met haar echtgenoot een huisartsenpraktijk gerund. Vanaf mei 2023 is Renee ons team komen versterken. Haar zorghart bleef kloppen maar dan wel in een ander jasje. Bij Waterland Kliniek is ze helemaal op haar plek en vooral te vinden in Amsterdam en Alkmaar. Als gastvrouw staat het welkom gevoel voor u bovenaan haar lijstje.