Liquid Facelift

Een ouder wordende huid verliest stevigheid en elasticiteit, doordat er minder collageen en elastine in de huid wordt aangemaakt. Ook neemt het onderhuids volume van bot en vet af waardoor er rimpels en plooien ontstaan. Bij lichte tot matige verslapping van de huid is de liquid facelift een goed alternatief voor een chirurgische facelift. Een liquid facelift is een behandeling waarbij met behulp van hyaluronzuur fillers het gehele gezicht wordt behandeld. Tijdens deze behandeling kunnen we het verlies aan volume compenseren en de contouren van je gezicht herstellen. Ook worden lokaal rimpeltje opgevuld en snijdende lijntjes verzacht.

Het resultaat is een frisse uitstraling, zonder operatie en littekenweefsel.

macs facelift

Liquid facelift met fillers

Een liquid facelift herstelt het volumeverlies en de contouren van je gezicht. Je gelaat krijgt een natuurlijke lift en de balans wordt hersteld. Tegelijkertijd wordt de huid strakker en zorgt de filler ervoor dat rimpels en plooien verminderen of verdwijnen. Je gezicht ziet er weer stralend en ontspannen uit.

 

Hoelang is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

Het resultaat van een liquid facelift is direct zichtbaar en na ongeveer 2 weken is het optimaal. Dit effect houdt 12 maanden aan, waarna de fillers op een natuurlijke manier door het lichaam worden afgebroken. Voor een blijvend resultaat, kan de behandeling hierna worden herhaald.