Ingevallen slapen

Met name bij vrouwen verliezen de slapen volume naarmate we ouder worden.

Hierdoor worden de slapen holler en krijgen de wenkbrauwen minder steun van het onderhuidse weefsel, waardoor deze aan de zijkanten iets naar beneden kunnen zakken.

In veel gevallen kunnen de wenkbrauwen gelift worden met botuline toxine, ook wel botox genoemd maar als het volumeverlies in de slapen teveel is, kan deze methode minder effectief zijn.

Ingevallen, holle slapen worden effectief behandeld met fillers. Hierdoor wordt de wenkbrauw ondersteund en is de contour van de bovenkant van het gezicht hersteld.

ingevallen slapen fillers

Fillerbehandeling voor de slapen

Door de ingevallen slapen met fillers te behandelen wordt het volume hersteld. Het resultaat hiervan is dat de wenkbrauw ondersteund en gelift worden en dat de bolling van het voorhoofd weer mooi door richting de haargrens doorloopt.

Hoelang is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar, maar het mooiste resultaat zie je na ongeveer 2 weken. Het resultaat is ongeveer 1 jaar zichtbaar, waarna de filler op natuurlijke wijze door je lichaam wordt afgebroken. De behandeling kan indien gewenst worden herhaald hierna.