Facials

Bij Waterland Kliniek kun je terecht voor 3 verschillende facials:

  • Glow Facial
  • Anti-aging facial
  • Sensitive Skin Facial

 

Glow Facial

Is jouw huid gevoelig voor pigmentvlekken? Dan kan de zomer een uitdaging zijn. De Glow Facial is speciaal ontwikkelt voor de pigmentgevoelige huid. Deze facial hydrateert je huid, herstelt de vochtbalans, vermindert pigmentvlekken, egaliseert je huid en biedt een betere bescherming tegen de (voorjaars)zon. 

Bij Waterland Kliniek combineren we verschillende technieken die je huid op een natuurlijke manier aan het werk zetten. Ook fijn: Glow Facial heeft een minimale hersteltijd. Binnen één dag trekt de roodheid weg en je krijgt direct een mooie glow!

De glow facial-behandeling

Bij de Glow Facial gebruiken we uitsluitend organic producten van Theraderm. Deze producten bevatten effectieve werkstoffen zoals vitamine A en C (70%), salicylzuur, enzymen en mineralen die je huid egaliseren, kalmeren en beschermen tegen UVA en UVB-straling. 

 

Een vast onderdeel van de Glow Facial is microneedling. Microneedling stimuleert de doorbloeding en zorgt ervoor dat producten extra goed worden opgenomen. Met deze behandeling wordt je huid op een natuurlijke manier aan het werk gezet. Hierdoor herstel je de huidbarrière en is je huid in staat om zichzelf beter te beschermen tegen de welbekende invloeden van buitenaf, zoals de zon.  

 

Oppervlakkige pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels en andere oneffenheden worden minder zichtbaar. De behandeling is ook erg geschikt als je last hebt van melasma of een zwangerschapsmasker. 

Anti-aging Facial

Als je ouder wordt, verandert je huid. Het is op elke leeftijd belangrijk om je huid goed te verzorgen, maar als je ouder wordt helemaal. Met de Anti-aging Facial bescherm, verzorg en voed je je huid op een natuurlijke wijze.

Bij deze Anti-aging Facial worden verschillende behandeltechnieken gebruikt, die de rijpere huid tot in de diepere huidlagen stimuleert en voedt. Het doel van de Anti-aging Facial is je huid op een natuurlijke en veilige manier zelf aan het werk zetten. 

Heb je een dunne huid? Geen zorgen, deze behandeling heeft een minimale hersteltijd en binnen één dag is je huid volledig hersteld en zelfs voorzien van een ultieme glans.

De anti-aging facial-behandeling

Voor de Anti-aging Facial gebruiken we de organic producten van Theraderm met werkstoffen zoals vitamine A en C die effectief werken op het verminderen van huidverslapping en het stimuleren van celvernieuwing. Het ingrediënt KUDTZU stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de diepere huidlagen. En je huid wordt dankzij Anti-aging Facial extra beschermd tegen UVA en UVB-straling.

Fijne lijntjes en rimpels, huidverslapping, ouderdoms- en pigmentvlekken door de zon worden speciaal behandeld. Na afloop van deze facial is je huid gladder, strakker en stralender.
Deze facial wordt in combinatie met microneelding uitgevoerd voor een beter resultaat. 

  • Stimuleert celvernieuwing dankzij het unieke KUDTZU ingrediënt
  • Bevordert de aanmaak van collageen in de huid
  • Verbetert de huidstructuur
  • Helpt bij doorbloeding van de huid voor een maximale collageen productie
  • Geeft versteviging, met extra aandacht voor de hals en kaaklijn

Met behulp van microneedling wordt een booster met hyaluronzuur gebruikt. Deze skinbooster vermindert een droge huid en zorgt voor extra hydratatie. Door de combinatie met microneedling wordt je huid opnieuw gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Het resultaat is een jeugdigere en stralende huid.

Sensitive Skin Facial

Heb je een gevoelige huid? Is jouw huid snel rood, droog en/of geïrriteerd? Dan kun je met de Sensitive Skin Facial je huid helpen om sterker te worden.

De combinatie van de verschillende technieken versterkt de huidbarrière en zet je huid zelf aan het werk. 


De Sensitive Skin Facial-behandeling

Voor de Sensitive Skin Facial houden we extra rekening met de gevoelige huid. We gebruiken uitsluitend de organic producten van Theraderm. Bij deze facial draait het speciaal om het verstreken van je huidbarrière en werken we aan de weerbaarheid van je huid.
De producten van Theraderm bevatten o.a. vitamine A en C, die ervoor zorgen dat je huid zichzelf beter kan beschermen tegen de welbekende schadelijke invloeden van buitenaf. Vitamine A zet ook aan tot huidvernieuwing, waardoor de teint van je huid egaler wordt en roodheid vermindert.  We bouwen de producten op tijdens de sessies, zodat je huid het goed kan verdragen. Vanzelfsprekend houden we rekening met eventuele allergische reacties.


Je kan ervoor kiezen om de Sensitive Skin Facial  te combineren met de Nd-YAG laser en/of microneedling om de inflammatoire (roodheid) reactie , couperose en zichtbare bloedvaatjes in je gezicht te verminderen.

Bij alle facials wordt gebruik gemaakt van de organic producten van Theraderm of de skinboosters van SkinTech. Voor alle facials geldt dat ze veilig en effectief in de zomermaanden uitgevoerd kunnen worden. De facials kunnen los worden geboekt of in kuurverband van 3 tot 5 behandelingen. Vraag bij onze huidtherapeuten naar de speciale prijs van een kuurvorm.