Drs. Margaritha Adams

Cosmetisch Arts KNMG

Margaritha Adams is een arts die zich volledig heeft toegelegd op de cosmetische geneeskunde. Na haar afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam heeft zij zich vrijwel meteen gericht op botox en filler behandelingen.

In de afgelopen jaren heeft Margaritha Adams veel ervaring opgedaan op dit gebied en heeft zij zich ontwikkeld tot een specialist in de esthetische geneeskunde. Naast opleider voor de beroepsgroep is zij tevens trainer van Ibsa Derma en Sinclair Pharma.

Accentueren van persoonlijke schoonheid

Margaritha’s passie voor cosmetische geneeskunde is geworteld in haar verlangen om persoonlijke schoonheid te accentueren. Zij streeft ernaar om iedere dag mooie, maar vooral ook natuurlijke resultaten te behalen.

Om dit te bereiken, maakt Margaritha graag een individueel behandelplan dat past bij de unieke behoeften van haar cliënten. Zij gelooft dat een persoonlijke benadering de sleutel is tot het behalen van het gewenste resultaat.

American Association of Aesthetic Medicine

Margaritha’s expertise in de cosmetische geneeskunde is niet onopgemerkt gebleven. Sinds 2016 is zij als trainer betrokken bij de American Association of Aesthetic Medicine. Deze organisatie biedt wereldwijd onderwijs en hands-on trainingen aan voor artsen die een wetenschappelijke dan wel klinische interesse hebben in esthetische geneeskunde.

Margaritha Adams draagt bij aan deze organisatie door haar kennis en vaardigheden te delen met andere artsen.

Klantgerichte aanpak

Margaritha’s klanten zijn erg tevreden over haar persoonlijke benadering en de ongedwongen sfeer die zij tijdens behandelingen weet te creëren. Haar cliënten komen graag bij haar terug vanwege haar professionele en deskundige aanpak.

Margaritha luistert aandachtig naar de wensen van haar cliënten en geeft hen altijd de tijd en ruimte om vragen te stellen. Zij is oprecht geïnteresseerd in het welzijn van haar cliënten en neemt hun zorgen serieus.

cosmetisch arts margaritha adams
BIG-register

Het BIG-nummer van Margaritha Adams is 99917807801. Het BIG-register is een kwaliteitsregister voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

Registratie in dit register betekent dat Margaritha voldoet aan de kwaliteitseisen die gesteld worden aan artsen en andere zorgverleners.

Uw behandeling plannen bij Drs. Margaritha Adams?

Margaritha Adams  is een toegewijde arts in de cosmetische geneeskunde met veel ervaring op het gebied van botox en filler behandelingen.

Haar betrokkenheid bij de American Association of Aesthetic Medicine en haar persoonlijke aanpak maken haar een gewilde arts in de esthetische geneeskunde. 

Margaritha is werkzaam in de vestigingen van de Waterland Kliniek in Amsterdam, Volendam en Alkmaar.

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen voor uw behandeling door Drs. Margaritha Adams.