Behandelingen

melasma behandeling

Injectables, Huidtherapie, & Cosmetische Chirurgie

Hoewel de anatomie van mensen grotendeels overeenkomt zijn er altijd persoonlijke kenmerken die bepalen wat de meest geschikte behandeling is. Hierbij valt te denken aan de kwaliteit van de huid, genetisch bepaalde eigenschappen zoals de veroudering van de oogleden en de vorm van het hoofd en de schedel. Iedereen heeft unieke uiterlijke karakteristieken die mede bepalen welke behandelingen geschikt zijn. Bij Waterland kliniek werken alle specialisten samen om u het beste advies te geven om zo tot het optimale resultaat te komen.

Botox, Fillers, Profhilo &
Liquid Facelift

Injectables is een verzamelnaam voor botox, fillers en andere injectievloeistoffen die bij cosmetische behandelingen worden gebruikt. Tijdens de behandeling worden deze met een dunne naald geïnjecteerd waardoor rimpels vervagen, lijnen zachter worden en de huid herstelt. Een behandeling met Injectables is de ideale oplossing als u op zoek bent naar een frissere en ontspannen uitstraling.

Welke Injectables wij gebruiken en wat de verschillen zijn wordt hieronder toegelicht.

rimpelbehandeling mannen
huidtherapie behandelingen

Peeling, Laser & IPL behandelingen, Microneedling & Elektrisch/ Laser ontharen

Door middel van peelings, lasers, IPL en microneedling kunnen wij vrijwel alle huidtypes en indicaties behandelen, waardoor de huidkwaliteit verbetert en oneffenheden vervagen met als resultaat een mooie, gezonde en glanzende huid.

Cosmetische chirurgie

Heeft u wel eens een plastisch chirurgische ingreep overwogen? Het kan een zeer effectieve oplossing zijn om voor lange tijd verlost te zijn van iets waar u last van hebt of als storend ervaart. Bij Waterland kliniek worden zeer uiteenlopende plastisch chirurgische ingrepen verricht. Van kleine ingrepen zoals bijvoorbeeld een ooglid correctie tot grotere operaties als een borstvergroting; bij onze ervaren plastisch chirurg bent u in de beste handen. Maak gerust een afspraak bij de Waterland Kliniek voor een vrijblijvend consult waarin we u informeren over de mogelijkheden van de diverse behandelingen

cosmetische chirurgie behandelingen