Verzacht rokerslijntjes met de fillers bij de Waterland Kliniek in Amsterdam

Het is een bekend probleem waar velen mee worstelen: rokerslijntjes. Deze ontsierende lijntjes rondom de mond kunnen u een oudere uitstraling geven, zelfs als u niet rookt. Gelukkig is er een oplossing: fillers. In de Waterland Kliniek in Amsterdam bieden we een effectieve behandeling aan om rokerslijntjes te verminderen met behulp van fillers.

neuslippenplooi fillers

Wat zijn rokerslijntjes?

Rokerslijntjes, die ook bekendstaan als ‘barcode’ lijntjes vanwege hun verticale aard, vormen zich doorgaans rondom de mond. Deze rimpels ontstaan als gevolg van herhaalde bewegingen waarbij de lippen worden getuit, zoals bijvoorbeeld het geval is bij roken. 

Ook mensen die niet roken kunnen deze lijntjes ontwikkelen, simpelweg omdat de spieren rond de mond bij allerlei activiteiten zeer actief zijn, zoals praten en eten. Naarmate we ouder worden, hebben deze lijntjes de neiging om dieper te worden en kunnen ze ons gezicht een ouder uiterlijk geven, een teken van de natuurlijke veroudering van de huid.

 

Daarnaast speelt ook erfelijkheid een belangrijke rol bij het ontstaan van deze lijntjes. Sommige mensen hebben van nature een genetische aanleg om meer vatbaar te zijn voor het ontwikkelen van deze rimpels dan anderen. Dit betekent dat zelfs als men niet rookt en voorzichtig is met hun gezichtsuitdrukkingen, genetische factoren nog steeds een rol kunnen spelen bij het ontstaan van rokerslijntjes.

 

Hoe kunnen fillers rokerslijntjes verminderen?

Bij de Waterland Kliniek in Amsterdam maken we gebruik van fillers. Deze fillers bestaan uit een speciale gel die zorgvuldig onder de huid wordt geïnjecteerd, met als doel volume toe te voegen of rimpels op te vullen. In het geval van rokerslijntjes worden de fillers direct onder deze rimpels geplaatst, waardoor ze significant minder zichtbaar worden.

Onze fillerbehandeling is ontworpen om snel en gemakkelijk te zijn, en neemt doorgaans niet meer dan 30 minuten van uw tijd in beslag. Dit betekent dat u in een mum van tijd kunt genieten van de voordelen van gladdere huid rond uw mond.

Een van de meest opvallende aspecten van deze behandeling is de onmiddellijke zichtbaarheid van de resultaten. U kunt direct na de behandeling een verschil zien in de textuur van uw huid en de verminderde zichtbaarheid van rokerslijntjes. 

 

Wat betreft de duurzaamheid van de resultaten, kunnen de effecten van deze filler behandeling gewoonlijk tot ongeveer 6 tot 12 maanden aanhouden. Hoewel dit geen permanente oplossing is, biedt het u de flexibiliteit om te beslissen wanneer u eventuele vervolgbehandelingen wilt ondergaan om de resultaten te behouden.

We begrijpen dat pijn en ongemak voor sommige mensen zorgen kunnen baren, maar we willen benadrukken dat onze filler behandeling vrijwel pijnloos is. We maken gebruik van een speciale verdovende crème om eventuele pijn tot een minimum te beperken.

 

Waarom kiezen voor de Waterland Kliniek in Amsterdam?

Bij Waterland Kliniek in Amsterdam staan we voor kwaliteit en veiligheid. Onze deskundige artsen hebben jarenlange ervaring met het toepassen van fillers en andere cosmetische behandelingen. We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Bovendien werken we alleen met de beste producten. Onze fillers zijn van hoge kwaliteit en veilig. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cosmetische behandelingen op de voet, zodat we u altijd de beste zorg kunnen bieden.

 

Maak een afspraak bij Waterland Kliniek Amsterdam

Bent u klaar om afscheid te nemen van uw rokerslijntjes? Maak dan een afspraak bij Waterland Kliniek in Amsterdam. Onze deskundige artsen staan klaar om u te helpen uw wensen te verwezenlijken. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze kliniek.