Ontdek de kracht van Profhilo bij de Waterland Kliniek in Volendam

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw huid te verjongen en te verfrissen? Bij de Waterland Kliniek in Volendam bieden wij de innovatieve Profhilo-behandeling aan. Deze behandeling maakt gebruik van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel dat de huid hydrateert en verjongt.

profhilo ervaringen

Wat is Profhilo?

Profhilo is een unieke behandeling op basis van hyaluronzuur. Het is geen filler, maar een huidverjongingsproduct dat de huid van binnenuit hydrateert en versterkt. Het bijzondere aan Profhilo is dat het een zeer hoge concentratie hyaluronzuur bevat. Dit stofje komt van nature voor in de huid en zorgt voor hydratatie en volume. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van hyaluronzuur af, wat leidt tot een drogere huid en het ontstaan van rimpels.

De Profhilo-behandeling bij Waterland Kliniek

Bij de Waterland Kliniek in Volendam wordt de Profhilo-behandeling uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde cosmetisch artsen. De behandeling bestaat uit het plaatsen van vijf injecties aan beide kanten van het gezicht. Deze injecties bevatten het hyaluronzuur dat vervolgens langzaam in de huid wordt opgenomen. Na de behandeling blijft het hyaluronzuur 28 dagen in de huid en geeft het langzaam af, wat de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Het resultaat is een optimaal gehydrateerde huid die jonger en strakker oogt.

De voordelen van Profhilo

  1. Verjongt en verstrakt de huid
  2. Hydrateert de huid van binnenuit
  3. Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
  4. Zorgt voor een natuurlijk resultaat Bevat geen chemische stoffen

 

Waarom kiezen voor Waterland Kliniek in Volendam?

De Waterland Kliniek is een gerenommeerde kliniek in Volendam die gespecialiseerd is in huidverbetering en huidverjonging. We hebben een team van ervaren en gekwalificeerde professionals die u deskundig advies geven en de behandeling zorgvuldig uitvoeren. Ons doel is om u te helpen uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en uw zelfvertrouwen te vergroten. Bij Waterland Kliniek streven we ernaar om de beste zorg te bieden aan onze cliënten. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en producten in de cosmetische industrie.

 

Boek uw Profhilo-behandeling bij de Waterland Kliniek

Bent u klaar om uw huid een boost te geven? Boek dan nu uw Profhilo-behandeling bij onze kliniek in Volendam. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te helpen uw huid te verjongen en te verfrissen. Bij Waterland Kliniek geloven we in de kracht van schoonheid op uw eigen manier. Met onze Profhilo-behandeling kunt u uw natuurlijke schoonheid verbeteren en uw zelfvertrouwen vergroten.