Profhilo bij de Waterland Kliniek in Alkmaar

Profhilo is een revolutionaire behandeling die de afgelopen jaren sterk in populariteit is toegenomen. Deze innovatieve behandeling, gebaseerd op hyaluronzuur, biedt een effectieve oplossing voor huidveroudering en huidverslapping. Bij de Waterland Kliniek Alkmaar zijn we gespecialiseerd in deze behandeling en helpen we u graag om uw huid weer te laten stralen.

profhilo ervaringen

Wat is Profhilo?

Profhilo is een unieke behandeling op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt. Het bijzondere aan Profhilo is dat het niet alleen de huid hydrateert, maar ook de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Dit resulteert in een strakkere, soepelere en jonger uitziende huid. Bij de Profhilo-behandeling worden kleine hoeveelheden hyaluronzuur via injecties in de huid gebracht. Hier blijft het tot 28 dagen aanwezig, waarna het langzaam wordt afgegeven. Dit leidt tot een geleidelijke en natuurlijke verbetering van de huidconditie.

Profhilo-behandeling bij Waterland Kliniek Alkmaar

Bij Waterland Kliniek Alkmaar hebben we ruime ervaring met de Profhilo-behandeling. Onze gespecialiseerde cosmetisch artsen zorgen voor een veilige en effectieve behandeling, afgestemd op uw persoonlijke wensen en huidconditie. De behandeling bestaat uit het plaatsen van vijf injecties aan beide kanten van het gezicht. We gebruiken een fijne naald en de behandeling duurt slechts ongeveer 30 minuten.

De voordelen van Profhilo

  1. Verbetering van de huidstructuur: Profhilo stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat leidt tot een strakkere en soepelere huid.
  2. Hydratatie: Hyaluronzuur kan tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden, waardoor het een krachtige hydraterende werking heeft.
  3. Natuurlijk resultaat: Omdat Profhilo werkt door de natuurlijke processen van de huid te stimuleren, leidt het tot een natuurlijk ogend resultaat.
  4. Snel en veilig: De behandeling duurt slechts 30 minuten en wordt uitgevoerd door een ervaren cosmetische arts

 

 

Boek uw Profhilo-behandeling bij de Waterland Kliniek in Alkmaar

Bent u klaar om afscheid te nemen van uw rokerslijntjes? Neem dan vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te boeken. We kijken ernaar uit om u te helpen uw huid te verjongen en uw zelfvertrouwen te vergroten.Ons team van gespecialiseerde cosmetisch artsen staat klaar om u te helpen uw huid weer te laten stralen. Bij de Waterland Kliniek in Alkmaar streven we ernaar om u de best mogelijke zorg en service te bieden. We nemen de tijd om uw wensen en verwachtingen te bespreken en zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt tijdens de behandeling. Boek vandaag nog uw afspraak en ontdek de kracht van Profhilo!