Over waterland kliniek

Waterland Kliniek is het adres voor verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen. Onze specialisten helpen u graag op het gebied van injectables, huidtherapie, lasers en cosmetische chirurgie.

Onze kracht is het vinden van de juiste balans tussen het behouden en accentueren van reeds bestaande sterke uiterlijke kenmerken en het zorgvuldig aanbrengen van subtiele verbeteringen.

Vaak zijn er geen grote of ingrijpende behandelingen nodig om iemand te laten stralen en met een zelfverzekerd en goed gevoel onze kliniek te zien verlaten.
Overweegt u een cosmetische behandeling of wilt u meer weten over de mogelijkheden die de esthetische geneeskunde kan bieden? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend consult.

Waterland kliniek heeft recentelijk haar deuren geopend op de bovenste etage van het Dijklander ziekenhuis aan de rand van Volendam. Ons team, bestaande uit cosmetisch artsen, huidtherapeuten en een plastisch chirurg kan al uw vragen met betrekking tot de huid beantwoorden en staat voor u klaar om u volgens de laatste technieken te behandelen.

Waterland kliniek garandeert dat iedereen die bij ons werkzaam is uiterst vakbekwaam is en er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de beste injectables, producten en lasers, waardoor wij veilig en volgens de strengste eisen werken.

Natuurlijke resultaten staan bij ons voorop. Iedereen kent de voorbeelden van mensen die over behandeld zijn, waardoor de oorspronkelijke schoonheid niet langer de boventoon voert. Cosmetische geneeskunde draait om een ontspannen, uitgeruste en frisse indruk maken. Dit kunnen wij bereiken door het accent te leggen op kenmerken die van nature karaktervol en mooi zijn en het subtiel behandelen van gebieden die in tijd een uitstraling geven die niet passend is bij hoe we ons voelen.

Wij nemen altijd uitgebreid de tijd om het gewenste behandelgebied te analyseren en samen met u de mogelijkheden en de te verwachte resultaten te bespreken.