Fronsrimpel botox bij de Waterland kliniek in Amsterdam

Heeft u last van diepe fronsrimpels die uw gezicht een vermoeide of boze uitdrukking geven? Dan is een botox behandeling bij de Waterland Kliniek in Amsterdam de oplossing voor u.

huidverbetering amsterdam

Wat zijn fronsrimpels?

Fronsrimpels zijn verticale lijnen tussen de wenkbrauwen die ontstaan door het veelvuldig samentrekken van de wenkbrauwen. Dit gebeurt vaak onbewust, bijvoorbeeld als u tegen de zon in kijkt, geconcentreerd bent of boos kijkt. Naarmate u ouder wordt en de elasticiteit van de huid afneemt, worden deze plooien dieper en meer zichtbaar.

Wat is botox?

Botox is een merknaam voor botulinetoxine, een stof die de spieren tijdelijk ontspant. Hierdoor worden rimpels minder diep en kunnen ze zelfs volledig verdwijnen. Botox is vooral effectief tegen dynamische rimpels, zoals fronsrimpels, die ontstaan door spierbewegingen.

Fronsrimpel botox behandeling bij de Waterland Kliniek Amsterdam

 

De Waterland Kliniek in Amsterdam is gespecialiseerd in botox behandelingen voor fronsrimpels. Onze ervaren cosmetische artsen zorgen ervoor dat u zich comfortabel en veilig voelt tijdens de behandeling. Zij gebruiken de nieuwste technieken en materialen om het beste resultaat te bereiken.

De behandeling bestaat uit een aantal kleine injecties in de spieren die de fronsrimpels veroorzaken. Dit duurt slechts enkele minuten en is vrijwel pijnloos. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse activiteiten hervatten.

De resultaten van de behandeling zijn na enkele dagen zichtbaar en houden gemiddeld drie tot zes maanden aan. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

  1. Veilige en effectieve behandeling
  2. Snel zichtbare resultaten
  3. Minimale hersteltijd
  4. Ervaring en expertise van onze artsen

 

Maak een afspraak bij de Waterland Kliniek in Amsterdam

Heeft u genoeg van die storende fronsrimpels? Maak dan een afspraak voor een botox behandeling bij onze kliniek in Amsterdam. Onze artsen staan klaar om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden.