Botox tegen migraine bij de Waterland Kliniek in Volendam

Heeft u last van chronische migraine? Dan bent u bij Waterland Kliniek Volendam aan het juiste adres. Onze ervaren cosmetisch artsen kunnen u helpen uw migraine te verlichten met behulp van Botuline toxine, beter bekend als botox.

botox tegen migraine amsterdam

Wat is botox migraine?

Botox migraine is een term die wordt gebruikt om de behandeling van chronische migraine met botox te beschrijven. Chronische migraine is een aandoening waarbij u meer dan 15 dagen per maand hoofdpijn heeft, waarvan minstens 8 dagen met migraine. Het is een ernstige en invaliderende aandoening die uw kwaliteit van leven aanzienlijk kan beïnvloeden. Botox wordt al jaren gebruikt in de cosmetische industrie om rimpels te verminderen. Echter, onderzoek heeft aangetoond dat het ook effectief kan zijn bij de behandeling van chronische migraine. Botox werkt door de signalen van de zenuwen die de spieren aansturen, te blokkeren. Bij migraine wordt verondersteld dat botox de pijn signalen blokkeert die naar de hersenen worden gestuurd.

De behandeling bij Waterland Kliniek Volendam

Bij de Waterland Kliniek in Volendam wordt de botox migraine behandeling uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts. De behandeling bestaat uit een reeks injecties in de spieren van het hoofd en de nek. De injecties zijn meestal niet pijnlijk en de behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse activiteiten hervatten. Het effect van de botox begint meestal na ongeveer een week en houdt ongeveer drie maanden aan. De behandeling kan worden herhaald als de symptomen terugkeren.

Voordelen van de botox migraine behandeling

  1. Verlichting van de migraine symptomen: Veel patiënten ervaren een aanzienlijke vermindering van hun migraine symptomen na de botox behandeling.
  2. Snel en eenvoudig: De behandeling duurt slechts 15 minuten en u kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten.
  3. Veilig: Botox is een veilige behandeling met weinig bijwerkingen. De meest voorkomende bijwerkingen zijn tijdelijke roodheid en zwelling op de injectieplaatsen.

Plan uw afspraak bij Waterland Kliniek Volendam

Bent u klaar om uw migraine aan te pakken? Plan dan vandaag nog een afspraak bij de Waterland Kliniek in Volendam. Onze ervaren cosmetisch artsen staan klaar om u te helpen uw migraine symptomen te verlichten. In onze kliniek streven we ernaar om u de best mogelijke zorg te bieden. Wij begrijpen dat het leven met chronische migraine een uitdaging kan zijn en wij willen u helpen om uw kwaliteit van leven te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te plannen en zet de eerste stap naar een leven zonder migraine.